Sezonska ponuda proleće/leto 2018

Vaše vozilo osvežite novom energijom.

Sezonski pregled vozila

Po završetku zimskog vremena, važno je da ste na putu i dalje bezbrižni i sigurni. Prijavite se na sezonski pregled vozila i iskoriste našu povoljnu ponudu.

Proverite ponudu →

PUN POGODAK!
OTPUTUJTE NA FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018!

Svetsko prvenstvo u fudbalu je sportski događaj godine koji jedva čekamo! Budite i vi u središtu događanja! Bodrite naše fudbalere sa tribina stadiona u Rusiji!

Učestvujte u nagradnom konkursu →

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, karakteristike su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema garantuje potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu →

Originalni rezervni delovi

Originalni rezervni Kia delovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju delova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno delovanje.

Pogledajte originalne rezervne delove →

Economy line

Rezervni delovi linije Economy Line namenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni delovi, ali po nižoj ceni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne delove u proseku iznosi oko 30%.

Više o delovima Economy Line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Ponuda i cene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju zavise od modela vozila, osnovne opreme i godine proizvodnje. Slike su simbolične. Sve cene su informativnog karaktera i uključuju PDV. Kia Autu d.o.o. zadržava pravo na izmene cena u bilo kom trenutku. Ponuda važi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude važe do 30.07.2018. tj. do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlašćenim Kia servisima. Za slovne greške ne odgovaramo.